A+ R A-

Ultrasonic Machine Pro 3-in-1

E-mailadres Afdrukken PDF

techmillenium1Er zijn van die onafscheidelijk duo's waarbij je de één nooit zonder de ander kunt indenken. De dikke en de dunne, koppels waarbij beiden last hebben van verlatingsangst, een catwalkmodel en een fles champagne, een ijsje op de grond en een pruilende kleuter ...

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Verbind jij ook automatisch de concepten "afslanken" en "vermoeiend" met elkaar? Dan zal je toch even de mentale klik moeten maken en die connectie doorknippen, want wij stellen je voor: het Ultrasonic Machine Pro 3-in-1!

techmillenium3

Dit revolutionaire massage-apparaat werd ontwikkeld met een dubbel doel: de massage heeft tegelijk een afslankend en relaxerend effect dankzij de combinatie van drie verschillende therapieën. De ultrasoontherapie stuurt 1 miljoen vibraties per seconde naar het huidoppervlak, waardoor de celregeneratie en vetverbranding gestimuleerd worden. De warmtetherapie zorgt voor een betere bloedcirculatie en geeft het lichaam meer energie en verhoogt de weerbaarheid. De micro-elektrische therapie stimuleert tot slot de spieren van specifieke zones zodat je een strakke taille, buik, dijen of armen bekomt.

techmillenium2Het apparaatje is compact (amper 20 centimeter lang en met een gewicht van 140 gram), gemakkelijk in gebruik en bezorgt je tegelijk een strakker figuur, meer energie en een zalig ontspannen gevoel: dit zou iedereen in huis moeten halen!

Bron: Clickmania.fr via GroupOn