A+ R A-

Oogverblindend mooi dankzij Wellness In The City

E-mailadres Afdrukken PDF

Oogverblindend mooi! Permanente eyeliner op het bovenste en/of onderste ooglid bij Wellness in the City - altijd een mooie oogopslag...

Een gedempt muziekje, zacht kaarslicht, een prachtige setting... De muziek zwelt aan, de camera zoomt in en daar heb je het dan. De starlet van de avond slaat haar ogen open die prachtig omhuld zijn met een schitterend zwart lijntje waardoor ze recht in je ziel lijkt te kijken... Heb jij zoiets nu nooit eens voor? Moet jij het stellen met een lijntje dat hier en daar uitgelopen is en nooit, maar dan ook nooit, even goed gelukt is aan de ene kant als aan de andere kant?

Dan hebben wij dé oplossing voor je! Samen met Wellness in the City bezorgen we je een schitterende oogopslag die altijd mooi is, dus vaarwel panda-ogen! Voor slechts 59 euro kan je een van je oogleden laten omhullen met een permanente eyeliner. Wil je liever all the way gaan, dan kan je ook je beide oogleden onder handen laten nemen voor amper 40 euro extra.

Bij Wellness in the City staan ze voor je klaar en helpen ze je professioneel aan een schitterend paar geschminkte ogen. Geen last meer van uitlopers bij een uitstapje naar het zwembad of bij je zoveelste filmavondje met Hugh Grant in de hoofdrol. Met deze deal ben je altijd zeker van een zwoele blik (je weet maar nooit dat er ergens een camera in de buurt is)!

Bron: GroupOn