A+ R A-

Cavitatie: verwijder vet met blijvend resultaat

E-mailadres Afdrukken PDF

Afslanken is bijna net zo moeilijk als het beklimmen van een boom die bedekt is met olie: je lijf wil wel maar kan het niet altijd uit zichzelf.
Cavitatie is een nieuwe manier om vet te verwijderen met blijvend resultaat. Met dit apparaat is het mogelijk om 2 tot 6 cm vet te verliezen per behandeling. Deze behandeling houdt in dat de wanden van vetcellen door krachtige luchtbelexplosies kapot worden gemaakt. De kapotte vetcellen worden op een natuurlijke manier afgevoerd en afgebroken door het lichaam.

Het apparaat is niet bedoeld voor het verlies van grote hoeveelheden vet, maar voor het verwijderen van vet op kleine lokale zones waar het normaal gesproken moeilijk verdwijnt. 

Lees verder om te weten hoe het werkt!

Hoe werkt het?

Na het aanbrengen van een contactgel moet je het handstuk van het apparaat op de plaatsen zetten waar je vet wil verliezen. De behandeling kent geen bijwerkingen en is pijnloos, het enige wat je kan voelen zijn wat prikkelingen of warmte. Er wordt geen schade toegebracht aan bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en huid.

Bekijk hoe het werkt

Via groupon loopt er momenteel een actie op een dergelijk toestel.

Bron: Groupon